Tündérkertem

Új élet - új varázslatokkal

Reprodukált festmények - online tanulás, rajz, 8. osztály

Kedves 8. osztály!

A mai feladatunk meglehetősen rendhagyó lesz, de bízom benne, hogy tetszeni fog nektek is! :)

Olyan kreatív megoldásokat várok tőletek, amelyeken látszik, hogy gondolkodtatok a megvalósításán, de közben jól is éreztétek magatokat. 

A feladat az lesz, hogy híres festményeket (portrékat vagy életképeket) jelenítsetek meg fotóban. Talán most még nem érthető a feladat, de ha megnézitek az alábbi képeket, akkor biztosan kikristályosodik előttetek!

Jó móka lesz, tessék így nekilátni! :)

Kattints a képre a galériáért!

Képek forrása: https://www.boredpanda.com/art-recreation-at-home-getty-museum-challenge/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

A Los Angelesben található J. Paul Getty Múzeum hirdette meg ezt a challenge-t a karantén idejére, s úgy gondoltam, hogy mi is elkészíthetnénk a saját kis kihívásunkat. :)

Feladat:

- Válasszatok egy festményt, lehetőleg portrét, vagy maximum 2-3 szereplős életképet! (Közös kép is lehet a testvéreddel vagy a szüleiddel, ha benne vannak a mókában! :) )
- Vizsgáljátok meg tüzetesen a képen alkalmazott színeket és anyagokat, valamint a szereplő mimikáját, kéz- és testtartását is.
- Igyekezzetek a lehető legpontosabban utánozni/leképezni az alkotást, amelyet kiválasztottatok! JÁTSSZÁTOK EL A FESTMÉNYT!
- Fotózzátok le (ehhez kérjetek segítséget a családtól nyugodtan)!
- Küldjétek el nekem az eredeti és az általatok készített képet is!

Beküldési határidő: 2020.05.27., szerda, 12:00

Jó munkát kívánok mindenkinek! :)

Orsi néni

A bejegyzés trackback címe:

https://myfairygarden.blog.hu/api/trackback/id/tr5515645520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tündérkertem

Írásaim a mindennapjaimról szólnak, amelyek egy pici, múlt századból ránk maradt falucskában telnek el. Portám kapuin belül saját kis csodavilágomat dédelgetem. Új erőkre támaszkodom, amelyben a fő irányadó a béke és a nyugalom, valamint a kétezi munka. Ha van kedved, tarts velem! :)

Friss topikok

  • FairyGarden: @Csaba121: Azt hiszem, tudom miről beszélsz! :) Ott nekem a földszinti előcsarnok üveg tetőszerkez... (2019.07.25. 22:23) Varázslatos lépcsősorok
süti beállítások módosítása